Bröllop i njutbar miljö

Herrgårdsbröllop

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i två människors gemensamma liv. När vi arrangerar bröllop är ni de enda gästerna på herrgården och ni har full tillgång till alla våra vackra lokaler. Vi har 71 bäddar inrymda i herrgården med flyglar.

I vår matsal finns det plats för ca 65 gäster. En trappa upp har vi en salong med bar där dans, fördrink och mingel kan avnjutas. Vi har gott om utrymmen att samlas i.

Våra bröllopsgäster har verkligen uppskattat både den goda maten, servicen, och den otroligt vackra miljön.

Somliga par väljer att förlägga vigseln till vackra Älvkarleby Kyrka med anor från 1400-talet. Andra föredrar att gifta sig på plats i den romantiska herrgårdsmiljön.

Du kan vara säker på att vi kommer göra vårt yttersta för att få er dag till något alldeles speciellt. Ring eller kontakta oss via kontaktformuläret så kan vi tillsammans titta på ett upplägg som passar just er.

Hjärtligt tack för att vi fick fira vår dag hos er! Att få privilegiet att fira en av de absolut största dagrarna i våra liv på magnifika Älvkarleö Herrgård var magiskt och något som många av våra bröllops gäster, inklusive oss själva fortfarande pratar om med ett varmt leende. Inte bara det faktum att bröllopsdagen var perfekt, utan även bemötandet, den vällagade maten och servicen var oslagbar.

Våra varmaste rekommendationer till er som väljer att lämna över bröllopskoordinationen till all eminent personal inför er stora dag och ett särskilt tack till Maria Walsh som tog på sig uppgiften att samordna hela bröllopsfesten från början till slut. Vår dag blev verkligen personlig och ett riktigt sagobröllop.

Niclas och Sofie Davidsson