Aktiviteter

Aktiv avkoppling?

Ett lyckat möte är ofta en följd av att deltagarna trivs och kan koppla av. Passa därför på att njuta av den vackra naturen och tystnaden när ni är här. För dem som vill se eller göra lite mer har vi lite tips. Vi hjälper dig gärna att finna rätt aktivitet för just er!

Lerduveskytte i herrgårdsmiljö.

Äventyrsservice

Konferenspaket med teambuilding eller äventyr inkluderat. Finns även för festliga tillställningar eller varför inte hitta på något med släkten. Vi har ett gott samarbete med Äventyrsservice. Vill ni göra något tillsammans här hos oss så finns det många förslag. Vi har herrgårds äventyret då man kan välja på 7-kamp, teambuildingsbana, vildmarksbad eller utflykt med storkanot, vandring eller skidor. Ring för mer information så hjälper vi er.

Älvkarleby Golfklubb

Endast ca 4 km från oss hittar du Älvkarleby GK som präglas av omtanke och golf under lediga former i vacker miljö.
Vi erbjuder golfpaket här på herrgården. Ring oss så hjälper vid dig att plocka ihop rätt paket för just dig och ditt sällskap!
Golfklubben har även utrustning för dig som inte har eller vill släpa med eget golfset.

Furuviksparken

Furuviksparken ligger mycket nära. En plats som erbjuder något för hela familjen. Bada i badlandet, kela med djuren, prova alla karusellerna. Furuvik har en helt fanstastik miljö och stort utrymme. Boka en stuga med eget kök hos oss i sommar. Starta äventyret redan hos oss.

Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig.

Hyr Våra Villor

Vi har två fina villor med möjlighet till självhushåll. Med utsikt över den vackra dammen. Nära till Furuvik, naturen och bad. En med 8 bäddar och en med 6 bäddar.

Mackmyra Svensk Whisky

Vi är otroligt stolta över Mackmyra whisky. Så vi har valt att ha dem som våran huswhisky. Deras utveckling har gått i en rasande fart och det finns många spännande smaker att uppleva. Vi säljer olika paket här på plats eller varför inte ta en tur till destilleriet för en visning och provsmak om så önskas. Finns lite olika upplägg att välja ibland så kontakta oss om ni är intresserade för mer information samt priser.

Beach Volleyboll

Vi har en fantastisk Beachvolleyboll-lada tvärs över gatan. En stor lada som är fylld med sand och energi. Här kan man ha både team-building av alla de slag eller varför inte utmana dina kollegor efter konferensen eller släkten på den årliga släktträffen på en turnering. Ring så berättar vi mer. Ladan lämpar sig bäst att använda från tidig Maj till sen September.

Varmt Välkomna